28 Nisan 2024, Pazar

Ali Koç, Maxi Gomez'i unutturacak!

Ali Koç, Maxi Gomez'i unutturacak!

Ali Koç, Maxi Gomez'i unutturacak! Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcü Muriel için düğmeye bastı

 

Maxi Gomez'in Trabzonspor'a imza atması sonrası Fenerbahçe, forvet transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak sarı-lacivertlilerin gündemine Atalanta'nın golcüsü Luis Muriel'i aldığı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin 31 yaşındaki santrfor için İtalyan ekibi ile görüşmelere başladığı ancak henüz bir ilerleme kaydedilmediği belirtildi.

 

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Fenerbahçe'de forvet arayışları tam gaz devam ediyor. Maxi Gomez'i Trabzonspor'a kaptıran sarı-lacivertlilerin gündemine sürpriz bir isim geldi.

 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

İtalya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Atalanta'nın yıldız golcüsü Luis Muriel'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, 31 yaşındaki futbolcunun transferi için yapılan görüşmelerde henüz bir ilerleme kaydedemedi.

 

 

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Geçen sezon Atalanta formasıyla harikalar yaratan Luis Muriel, 39 maçta 14 gol-10 asistlik bir performans sergiledi. Kolombiyalı futbolcunun şu anda güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İtalya Serie A Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.