24 Nisan 2024, Çarşamba

Ali Koç çılgına döndü

Ali Koç çılgına döndü

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'de çeyrek finalde Olympiakos'a elendiği maçta tansiyon yükseldi. Yunan taraftarların sergilediği tavır Başkan Ali Koç'u çıldırttı. Başkan Koç ve rakip takımın genel menajeri arasında sert bir diyalog yaşandı.


 

EuroLeague'de Play-Off serisinin beşinci maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Olympiakos'a konuk oldu. Temsilcimiz,final serisi beşinci ve son maçında Olympiakos'a 84-72 yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Karşılaşmada gerilim seviyesi oldukça yüksekti.

 

HAKEM KARARLARIYLA BAŞLADI

Fenerbahçe cephesi, aleyhine verilen hakem kararlarına tepki gösterdi. Fenerbahçe'nin 8 serbest atış kullandığı ilk yarıda Olympiakos'un 15 serbest atış çizgisine gelmesi olayları başlattı. Kostas Sloukas'ın hücum faul kararı beklenen hareketine Fenerbahçe aleyhinde basket faul verilmesi, Sarı-Lacivertlileri çıldırttı.

KOMSUOĞLU ÇILGINA DÖNDÜ

Fenerbahçeli yönetici Sertaç Komsuoğlu, Olympiakos'un genel menajeri ile sert bir tartışma yaşadı. O esnada tribünler de reaksiyon verdi.

TARAFTARI ŞİKAYET ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, genel menajer ile tartışma yaşadı. Taraftarların davranışlarına ve tezahüratlarına öfkelenen Başkan Koç, hakemlere şikayette bulundu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Olympiakos FC Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.