28 Nisan 2024, Pazar

ALAGÖZ’DEN ‘KURBAN BAYRAMI’ MESAJI

ALAGÖZ’DEN ‘KURBAN BAYRAMI’ MESAJI

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Alagöz, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kurban Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Alagöz, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar birlik, beraberlik duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve dayanışmanın doruklara ulaştığı günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı toplumumuzda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, güzel anıların yaşandığı zaman dilimleridir. Bu vesile ile paylaşmanın ve yardımlaşmanın sembolü olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak 6 Şubat’ta yaşadığımız depremler nedeniyle bu bayramı içimizde buruk duygularla karşılıyoruz. Yaşadığımız felakette şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, tedavileri devam eden vatandaşlarımıza canı gönülden şifalar diliyorum.

 

Bayramlarımız bir arada olunca daha güzel ve daha anlamlı. Beraberlik ve dostluk duygularımızın pekiştiği bu özel günler aynı zamanda, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı da güçlendirme vesilesidir. Kurban Bayramlarında teslimiyet, paylaşım, bereket ve şükür vardır. Sevgi ve merhamet vardır. Rabbim hem dua edenlerden, hem dua alanlardan olmayı nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu güzel bayramın gerek İslam dünyasına gerekse tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Milli Yol Partisi MYP Ali Alagöz Elbistan Kahramanmaraş kurban bayramı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.