24 Nisan 2024, Çarşamba

Akşener kameralar karşısında

Akşener kameralar karşısında

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener kameralar karşısına geçti. Akşener, "Seçmen bizim için en halis ölçüttür.

Bu seçimlerde milletimiz söyleyeceğiniz söyledi. Bize düşen bu mesajı anlamaktır. Biz İYİ Parti olarak yapacağız. Umutsuzluğa kapılmayın. Sorunlara eğilme vakti" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Akşener, "Umarım kazanma hırsı gözünü yeniden kör etmez" ifadelerini kullandı.

 

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

 

"İkinci turu tamamlamış bulunuyoruz. Gençlere, kadınlara teşekkür ediyorum. Yapılan tüm kara propagandalara rağmen milletimiz demokratik hakkını kullandı. Biliyorsunuz ülkemizde uzun zamandır bir seçim gündemi var ve bu gündem Türkiye'yi çok yordu. Şimdi artık sorunlara eğilme zamanı geldi.

 

Seçmen bizim için en halis ölçüttür. Bu seçimlerde milletimiz söyleyeceğiniz söyledi. Bize düşen bu mesajı anlamaktır. Biz İYİ Parti olarak yapacağız. Umutsuzluğa kapılmayın. Sorunlara eğilme vakti."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meral Akşener Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.