28 Nisan 2024, Pazar

Akşener, "3 gündür neredeydin?"

Akşener,

Deprem bölgesine giden Akşener, "3 gündür neredeydin?" diyen depremzeye böyle yanıt verdi: Bilerek gelmedim

 

Kahramanmaraş ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener deprem bölgesine gitti. Bölgeye gitmek için neden 3 gün beklediğini de açıklayan Akşener bir depremzedeye, "Ben bunun tecrübesini yaşadığım için ilk 3 gün bilerek gelmedim, çalışmalara engel olmayayım diye. Ama göreceksiniz buradan hiç gitmeyeceğim." dedi.

 

Türkiye, önceki gün Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük hasara ve can kaybına neden oldu.

 

"İLK ÜÇ GÜN BİLEREK GELMEDİM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından bugün de İYİ Parti lideri Akşener deprem bölgesine gitti. Depremzedelerle bir araya gelen Akşener, neden 3 gün boyunca beklediğini de "Ben bunun tecrübesini yaşadığım için ilk 3 gün bilerek gelmedim çalışmalara engel olmayayım diye. Ama göreceksiniz buradan hiç gitmeyeceğim." diyerek açıkladı.

 

"SİZLERİ GÜNDEMDE TUTACAĞIZ"

Akşener sözlerinin devamında depremzedeye, "Bundan sonra buralarının adını, sizleri devamlı gündemde tutacağız. Çünkü onu yapmak zorundayız." dedi. Vatandaş ise Akşener'e "Bundan sonra ihtiyacımız yok" yanıtını verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meral Akşener İYİ Parti Deprem AFAD Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.