20 Nisan 2024, Cumartesi

Akıllara durgunluk veren maç!

Akıllara durgunluk veren maç!

2. Lig'de akıllara durgunluk veren maç! İlk yarıdaki skoru görenler gözlerine inanamadı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 37. haftasında Menemenspor, düşmesi kesinleşen Sivas Belediyespor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk 15 dakikasında ev sahibi ekip 5 gol atarken, ilk yarının son düdüğü çaldığında ise fark 8'e çıkmıştı.

 

Sivas Belediyespor ile Menemenspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 37. haftasında Sivas'ta karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısındaki skor sosyal medyada çok konuşuldu.

 

İLK 15 DAKİKADA 5 GOL

Menemenspor ilk 15 dakikada mücadelede 5 gol kaydetti. 25., 39. ve 44. dakikalarda bulduğu gollerle farkı 8'e çıkaran Menemenspor, ilk yarıyı 8-0 önde kapattı.

 

3 PUANLARI SİLİNMİŞTİ

Menemenspor maçı kazanması durumunda puanını 48'e yükseltecek. TFF Kulüp Lisans Kurulu, 2. Lig ekiplerinden Menemespor'un da içinde bulunduğu takımların 3 puanını silerek eksikliklerini tamamlamadıkları için ceza vermişti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.