02 Mayıs 2024, Perşembe

 Akdeniz değil Van Gölü sahili

 Akdeniz değil Van Gölü sahili

VAN Gölü kenarında bulunan, denize kıyısı olmadığı halde Türkiye’de ilk kez mavi bayrak verilen Mollakasım Halk Plajı, tatilcilerin akınına uğruyor.

 

Cankurtaran hizmeti, engelliler için sağlanan olanaklar ve su sporlarının yapıldığı alanlarla Türkiye’de ilk olan plajın açılışı geçen hafta yapıldı. Hizmete açılmasının ardından plaja, yurdun birçok bölgesinden tatilciler akın etti. Ailesiyle birlikte tatil için İstanbul’dan Van’a gelen Erkan Özel, göl kenarındaki halk plajının, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki diğer plajlardan farkının olmadığını söyledi. Özel, “Duyduk ki Van’da mavi bayrak kazanan bir plaj var. Ailemizle buraya geldik. Ege bölgelerine çok tatile gittik. Kesinlikle onlarla kıyas edebilecek durumda. Herkese tavsiye ederim. Çok güzel, suyu çok temiz. Buradaki insanlar tatil bölgelerine bence hiç gitmelerine gerek yok.” diye konuştu.

 

 

Son hali: Artık her gün ağlıyor Son hali: Artık her gün ağlıyor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

van

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.