27 Nisan 2024, Cumartesi

Ak Parti’nin Esnaf Gezilerine YRP’nin Seçim Aracından Tahrik!

Ak Parti’nin Esnaf Gezilerine YRP’nin Seçim Aracından Tahrik!

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kalmasıyla birlikte siyasi partiler seçim yarışını hızlandırdı.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in dünkü mağralı mahallesinde seçim gezisi sırasında YRP’nin seçim aracı sokak sokak Görgel’in ziyaretlerini engelleme peşine düştü. Tahrik gücünü gösteren YRP’nin seçim aracı son ses seçim müziğini açarak, Görgel’in esnaf gezisini tahrik etmek için uğraştı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve esnaf ziyaretlerini artıran Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ta ayak basmadık mahalle bırakmazken, YRP’nin seçim aracı ise Görgel ve ekibinin peşini bırakmadı. Önceki günde tekerek mahallesinde sokak sokak tahrik ederek esnaf gezisini engellemeye çalışmıştı, dün ise mağralı mahallesinde aynı yöntemle yine engelleme çabasına girdi. Bütün uyarılara rağmen aracın seçim müziğini açarak ensaf gezisinde tahrik etmek için büyük gayret gösterdi. Seçim arabasının içerisine kadınları doldurması ise herhangi bir arbede de kafalarda soru işaretlerinin olmasına yöneltti.

Diğer yandan YRP’nin il başkan yardımcısı Muhammet Eliaçık ise yapılan bu tahrik hareketlerini yalanlamış ve paylaşımda bulunan kişileri Ak Parti’nin trolü olarak ilan etmişti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi AK Parti Gençlik kolları Meclis Üyesi Adayı Mücahit Enes Pak ise yapılan bu tahrik olayına karşılık YRP’nin seçim aracının şoförüne karanfil verdi.

 

Olaylar karşısında sessiz kalan Fırat Görgel ise seçim çalışmalarına devam etti.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

AK Parti Gençlik kolları Ak Parti’nin Esnaf Gezilerine YRP’nin Seçim Aracından Tahrik! Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.