25 Nisan 2024, Perşembe

Aidat tartışmasında apartman yöneticisini bıçakladı

Aidat tartışmasında apartman yöneticisini bıçakladı

Ankara'da bir kişi, aidatı ödemediği için kendisine tepki gösteren 79 yaşındaki apartman yöneticisini cami avlusunda görünce darbedip bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılıken, yakalanan şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Etimesgut ilçesinde Aykut K., aidatı ödemediği için kendisine tepki gösteren apartman yöneticisi Mürsel U.'yu cami avlusunda görünce saldırdı.

 

DARBEDİP BIÇAKLADI

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda Aykut K., Mürsel U.'yu darbedip bıçakladı. Yaralanan Mürsel U., çağrılan ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Mürsel U.'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından kaçan Aykut K., polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Aykut K., adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.