28 Nisan 2024, Pazar

6 kişilik ailenin çadırda içler acısı hali

6 kişilik ailenin çadırda içler acısı hali

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde evsiz kalan 6 kişilik aile, çadırda yaşam mücadelesi veriyor.

Malkara ilçesinde yaşayan Firdes Özkır, kocası, 3 çocuğu ve kayınvalidesi Sema Taş, Hacıevhat Mahallesi'nde TOKİ Konutları yanındaki boş bir alanda kurdukları çadırda kalıyor. Ailenin içler acısı hali yürek burkuyor. Yaklaşan kış öncesi evsiz kaldıklarını ifade eden Sema Taş, "Evimiz, barkımız yok, durumumuz çok kötü. Yetkililerden tek isteğimiz, başımızı sokacak bir ev olsun yeter, bunun ötesinde başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu.
Zorda olduklarını kaydeden Firdes Özkır, "Gelen kış ayı. Çadırda 6 kişi zor şartlar altında yaşıyoruz. Ev tutmaya paramız yok. Yetkililerden yardım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 Vahşet az kalır! Babasının evinde kız kardeşinin bir adamla öpüştüğünü görünce...  Vahşet az kalır! Babasının evinde kız kardeşinin bir adamla öpüştüğünü görünce...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Tekirdağ'ın Malkara evsiz kalan 6 kişilik aile çadırda yaşam mücadelesi veriyor. gündem haberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.