27 Nisan 2024, Cumartesi

475 sanıklı davada flaş gelişme! Savcı son sözünü söyledi

475 sanıklı davada flaş gelişme! Savcı son sözünü söyledi

FETÖ'nün darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanıklı davada, Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasını sunuyor.Darbeyi yöneten FETÖ üyesi sivil sanıklar Kemal Batmaz, Hakan Çiçek, Nurettin Oruç ve Harun Biniş için 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi.

Akıncı Üssü davasında sanıkların, "anayasal düzeni ihlal",  "vatandaşların şehit edilmesi", ve "cumhurbaşkanına suikast girişimi" suçlarından  ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istendi.

Darbe girişimi sırasında hava trafiğini yöneten eski 141. Filo Komutanı yarbay Hakan Karakuş, Gölbaşı'ndaki Polis Havacılık Dairesi Başkanlığı'nı bombalayan eski pilot yarbay Mustafa Azimetli, TBMM'yi bombalayan eski pilot Hasan Hüsnü Balıkçı ile TBMM, TÜRKSAT ve Polis Özel Harekat Başkanlığı'nı bombalayan pilot Hüseyin Türk de hakkında 79 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilen örgüt üyeleri arasında yer alıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

FETÖ darbe girişimi 475 sanıklı davada Savcı son sözünü söyledi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.