27 Nisan 2024, Cumartesi

407 marka enflasyon indirimini 2019'da da sürdürecek

407 marka enflasyon indirimini 2019'da da sürdürecek

BMD Başkanı Sinan Öncel "Biz bu yıl da enflasyonla mücadelede üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. BMD üyesi markalar, enflasyonla mücadeleye yönelik indirimleri 2019'da da sürdürecek. BMD çatısı altındaki 407 markanın hemen hepsinin mücadeleye katkıyı sürdüreceklerinden şüphe duymuyorum" dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel,  bu yıl da enflasyonla mücadelede üzerilerine düşeni yapacaklarını belirterek,  "BMD üyesi markalar, enflasyonla mücadeleye yönelik indirimleri 2019'da da  sürdürecek. BMD çatısı altındaki 407 markanın hemen hepsinin mücadeleye katkıyı  sürdüreceklerinden şüphe duymuyorum." ifadelerini kullandı. 
Öncel, yaptığı açıklamada, aralık ayında fiyatı en çok gerileyen ürün  grubunun hazır giyim ve ayakkabı olduğunu kaydederek, hazır giyim ve ayakkabı  fiyatlarında geçen ay yüzde 4,08'lik bir düşüş gerçekleştiğini bildirdi.
Fiyatlardaki bu gerilemede sezon indirimlerinin yanı sıra markaların  Enflasyon Topyekun Mücadele Programı'na yönelik desteğinin büyük payı olduğunu  vurgulayan Öncel,şu değerlendirmelerde bulundu:
"Biz bu yıl da enflasyonla mücadelede üzerimize düşeni yapmaya devam  edeceğiz. BMD üyesi markalar, enflasyonla mücadeleye yönelik indirimleri 2019'da  sürdürecek. BMD çatısı altındaki 407 markanın hemen hepsinin mücadeleye katkıyı  sürdüreceklerinden şüphe duymuyorum. Öte yandan, ocak ve şubat aylarında sezon  indirimleri devam edecek. Özellikle, tekstil, hazır giyim ve ayakkabıda iki ay  boyunca fiyatlar çok daha uygun düzeylere inecek. Fiyatlardaki gerilemenin  enflasyon ile mücadeleye katkısını önümüzdeki iki ayda çok daha iyi göreceğimize  inanıyorum."
Öncel, beyaz eşya ile mobilyada ÖTV ve KDV indirimlerinin de 3 ay daha  uzatıldığını anımsatarak, bütün bu gelişmeler sayesinde perakende sektörünün  2019'a moralli başladığını bildirdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BMD Başkanı Sinan Öncel 407 marka İNDİRİM 2019 DEVAM

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.