27 Nisan 2024, Cumartesi

4 büyüklerin belalısı ,Evkur Yeni Malatyaspor

4 büyüklerin belalısı ,Evkur Yeni Malatyaspor

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor 2 sezon içerisinde karşılaştığı 4 büyük takımdan da puan almayı başardı.

10. sırada bitirdiği geçen sezon sahasında oynadığı maçlarda büyük takımların korkulu rüyası olan sarı-kırmızılılar, bu takımlar karşısında aldığı sonuçlarla ligin gidişatına az da olsa etki etmişti. Erol Bulut’un talebeleri geçen sezon Malatya’da oynadığı maçlarda Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor’u ise 1-0 mağlup ederken, Beşiktaş’la ise 0-0 berabere kalmıştı.Malatya temsilcisi, bu sezona ise 4 büyüklerden geçen sezon puan alamadığı tek takım olan Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek başladı. Ligin 2. haftasında seyircisi önünde karşılaştığı Fenerbahçe’yi iyi oyunla 1-0 yenen sarı-kırmızılılar, böylelikle 2 sezon içerisinde 4 büyük takımın tamamından puan almayı başarmış oldu. Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş’tan da puan alarak bu istatistiklere bir yenisini daha eklemek istiyor.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

4 büyüklerin belalısı Evkur Yeni Malatyaspor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.