28 Nisan 2024, Pazar

23 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

23 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahilde temizlik yapan işçiler bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine gelen ekipler 23 yaşındaki gencin başından silahla vurulduğunu belirledi. Gencin cansız bedeninin yanında tabanca da bulunurken, polis, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir genç, sahilde başından silahla vurulmuş halde bulundu.

 

SAHİLDE BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Olay, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Uzunkum Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, sahil kenarında temizlik yapan işçiler yerde hareketsiz yatan birini görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

İŞYERİNİ AÇTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞMIŞ

Yapılan incelemede cesedin yanında bir de silah olduğu tespit edildi. Cesedin 23 yaşındaki Orhan Baran'a ait olduğu belirlendi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunun tespit edilmesi için çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerin ardından Orhan Baran'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Baran'ın sabah evden çıktıktan sonra işyerine gittiği, işyerini açtıktan sonra kayıplara karıştığı bir daha da kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Zonguldak İntihar Ereğli Suç 3. Sayfa Sağlık Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.