27 Nisan 2024, Cumartesi

2 iPhone modelinin daha fişi çekiliyor:

2 iPhone modelinin daha fişi çekiliyor:

Eylülde 2 iPhone modelinin daha fişi çekiliyor: Güncelleme gelmeyecek, değeri yarı yarıya düşecek

 

Teknoloji devi Apple, eylül ayından itibaren 2 modelin daha fişini çekmeye hazırlanıyor. iPhone 8 ve iPhone X'lere bu tarihten itibaren güncelleme gelmeyeceğini belirten uzmanlar, söz konusu modellerin değerinin yarı yarıya düşeceğini belirtti.

 

İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail'de yer alan haberde, uzmanlar iki iPhone modeli üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, Apple'ın eylül ayında bazı modellere yazılım güncellemesi yapmayacağını belirterek iPhone 8 ve iPhone X'lere güncelleme gelmeyeceğini duyurdu.

 

DEĞERİ YARI YARIYA DÜŞECEK

Apple'ın eylül ayında iOS 17 isimli yeni yazılım güncellemesini kullanıma alacağı belirtilirken bu iki modelin ise bu güncellemeyi desteklemeyeceği belirtildi. İngiliz medyasında yer alan haberlerde, iOS 17 güncellemesi almayan telefonların değerinin ise yarı yarıya azalacağı belirtildi.

 

7 PLUS VE 6S'LERDE DE OLMUŞTU

2017'de satışa çıkan iPhone 8 ve iPhone X'in değerlerinin düşmesinin beklendiği açıklanırken benzer bir durumun geçen yıl kullanımına başlanan iPhone 7 Plus ve iPhone 6S'lerde de yaşandığına dikkat çekildi.

 

YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLK KEZ KULLANILMIŞTI

Apple'ın büyük önem verdiği iPhone X piyasaya 999 dolarlık fiyat etiketiyleçıkmış ve Touch ID yerine Facial ID isimli yüz tanıma teknolojisini kullanan ilk iPhone ürünü olarak kayıtlara geçmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Apple Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler 2 iPhone modelinin daha fişi çekiliyor:

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.