27 Nisan 2024, Cumartesi

17 yaşındaki genç, canına kıydı

17 yaşındaki genç,  canına kıydı

Çanakkale'de 17 yaşındaki mezarlıkta av tüfeğiyle yaşamına son verdi. İntihar eden genç, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Hakkınızı helal edin, kimde hakkım varsa helal olsun, ben bu dünyaya çok fazlayım. Bunun farkına vardım, ne bizim sevmeye, ne de kızmaya, ne de sevilmeye ihtiyacımız yokmuş" ifadelerine yer verdi.


 

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde iddiaya göre 17 yaşındaki genç sosyal medyadan veda mesajı paylaştıktan sonra mezarlıkta av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

 

GÖREVLİ, KANLAR İÇİNDE BULDU

Gelibolu Alaeddin Kalfa Mezarlığı'nda saat 09.00 sıralarında görevli yerde kanlar içinde yatan bir kişiyi gördü. Durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. İsminin O.T. olduğu tespit edilen genç Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

17 yaşındaki genç, dokunaklı bir veda mesajı bırakıp canına kıydı

 

VEDA MESAJI PAYLAŞTI

Mezarlıkta av tüfeğiyle yaşamına son veren O.T'nin gece saat 00.00 sıralarında sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladığı ortaya çıktı. O.T. mesajında "Hakkınızı helal edin, kimde hakkım varsa helal olsun, ben bu dünyaya çok fazlayım. Bunun farkına vardım, ne bizim sevmeye, ne de kızmaya, ne de sevilmeye ihtiyacımız yokmuş. Eskiler çok güzeldi, ama hiçbir şey geri gelmeyecek, benim geri gelmeyecek gibi Allah razı olsun. Bugüne kadar yanımda duranların, ben hiçbir kimseye kötülük yapmadım, yaptıysam herkesten özür dilerim. Ben sadece mutlu olmak istedim ben yokken daha mutlu olacağınızı düşünüyorum. Uzun süre uykuya dalıyorum, hakkım size helal hoş olsun." ifadelerini kullandı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çanakkale 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.