26 Nisan 2024, Cuma

16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü

16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü

Silivri'de yaşayan 16 yaşındaki M.A.; annesi, ablası ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Kendisini yakalamaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışan genç, ayağından silahla vurularak yakalandı.

Alibey Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda; 16 yaşındaki M.A., tartışma sonrası annesi Nazlı A. (42) ve ablası Esra A.'yı(18) bıçakladı. Sesleri duyarak daireye gelen ve kendisine müdahale etmek isteyen komşu Semiha Bağ'ı da bıçaklayan şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçtı.

 

ÜÇÜ DE KURTARILAMADI

İhbar üzerine binaya gelen sağlık ekipleri, Nazlı A'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan ablası Esra A. ile komşuları Semiha Bağ ise ambulansla kaldırıldığı Silivri Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

 

AYAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI

Çevrede güvenlik önlemi alan ve olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan şüphelinin bir binaya girdiğini belirledi. Kendisini yakalamaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışan şüpheli M.A, ayağından silahla vurularak yakalandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Silivri 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.