27 Nisan 2024, Cumartesi

16 kişinin öldüğü kazada kahreden detay!

16 kişinin öldüğü kazada kahreden detay!

16 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Yardım etmek için duran gazeteciler canlarından oldu

 

Gaziantep'te TAG Otoyolu'nda devrilen bir otobüs, trafik kazası nedeniyle bölgeye sevk edilen ambulans, itfaiye ve canlı yayın aracına çarptı. Hayatını kaybeden 16 kişinin arasında bulunan Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in, canlı yayın aracı ile göreve giderken yaralılara yardım etmek için olay yerinde durdukları öğrenildi.

Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale eden ambulans, itfaiye ve İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına, kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen ve kayan yolcu otobüsü çarptı.

 

16 ÖLÜ, 21 YARALI

Kazada ilk belirlemelere göre aralarında 3 itfaiye, 2 sağlık personeli ile İHA çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı.

KAHREDEN DETAY

Hayatını kaybeden gazetecilerin canlı yayın aracıyla göreve gittiği, ancak trafik kazasını görünce yaralılara yardım etmek için durdukları öğrenildi. İHA çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in kaza yerindeyken devrilen ve kayarak gelen yolcu otobüsünün çarpması ile yaşamlarını yitirdikleri belirtildi.

VALİ GÜL: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Gaziantep Valisi Davut Gül, kaza yerine gelerek incelemede bulundu. Gül, gazetecilere, saat 10.45 sıralarında bir binek aracın kaza yaptığını, ekiplerin müdahale ettiği kazadan 200 metre geride otobüsün devrildiğini, bu aracın kayarak kurtarma ekiplerine çarptığını söyledi. Vali Gül, "İlk belirlemelere göre 15 vefat eden vatandaşımız var, aralarında 3 itfaiye personeli, 2 sağlık personeli, 2 gazeteci var. Şu an itibarıyla yaralılar hastanelere sevk edildi. Milletimizin başı sağ olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Allah bir daha böyle kazalar göstermesin." dedi.

Kaza nedeniyle TAG Otoyolu'nun Nizip istikametine doğru olan bölümü ulaşıma kapatıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İhlas Haber Ajansı Gaziantep Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.