16 Nisan 2024, Salı

Yalnız bırakıldı

Yalnız bırakıldı

Mustafa Sarıgül'den 6'lı masa liderlerini kızdıracak çıkış: Kılıçdaroğlu yalnız bırakıldı

 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 28 Mayıs seçimleri sonrası tepkilerin odağında olan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun yalnız bırakıldığını dile getiren Sarıgül, "Kılıçdaroğlu kaybetmedi, biz kazandıramadık. Yazıklar olsun bize. Ben ayrıntı anlatmak istemiyorum. Altılı masadaki liderler tek tek çıkıp neden gidip miting yapmadılar. Meral Hanım bir tek dolaştı. Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu biraz yalnız bırakıldı" dedi.

 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk oldu. Sarıgül, 28 Mayıs seçimleri sonrası yoğun eleştirilerin hedefinde olan Kılıçdaroğlu'na sahip çıktı.

 

"BİR TEK MERAL HANIM DOLAŞTI"

Sarıgül, şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu kaybetmedi, biz kazandıramadık. Yazıklar olsun bize. Ben ayrıntı anlatmak istemiyorum. Altılı masadaki liderler tek tek çıkıp neden gidip miting yapmadılar. Meral Hanım bir tek dolaştı.

"KILIÇDAROĞLU YALNIZ BIRAKILDI"

Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu biraz yalnız bırakıldı. 14 Mayıs'tan sonra psikolojik üstünlüğü iktidara kaptırdık. Birinci turda kaybeden iktidardı, biz alana çıkamadık."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.