28 Mart 2024, Perşembe

Süleyman Soylu, öfke kustu:

Süleyman Soylu, öfke kustu:

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı yayın organlarında bakanlık görevini devam ettirmek adına bazı hamlelerde bulunduğu yönündeki haberlere tepki gösterdi. Soylu, "İftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam ediyorlar. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." dedi.

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bazı internet sitelerinde hakkında yapılan haberlere ilişkin açıklamada bulundu.

 

"YALAN VE İFTİRA"

Bakanlık görevini devam ettirmek adına bazı hamlelerde bulunduğu öne sürülen Soylu, bu duruma tepki gösterdi. Soylu, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bakanlık dönemimizde aleyhimizde iftira ve yalan içeriklerle yüzlerce kez kurgu haberler gerçekleştiren Halk TV yayın organının malum muhabiri, bugün de benzer şekilde bir iftira ve yalan haberin altına imza atmıştır.

 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Her programlarında şahsıma ve uyguladığımız politikalara hasımlık yapan bu yayın kuruluşu belli ki iftira ve yalan kampanyasını sürdürmeye devam edecektir. Bugün ortaya atılan yalan ve iftira içerikli haber nedeniyle Halk TV ve muhabiri hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Fatih Erbakan başkanlık sistemini yorumladı Fatih Erbakan başkanlık sistemini yorumladı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.