20 Nisan 2024, Cumartesi

Makam odasında vatandaşa dayak iddiası!

Makam odasında vatandaşa dayak iddiası!

Makam odasında vatandaşa dayak iddiası! Belediye başkan yardımcısı açığa alındı

 

Güngören Belediyesi'nde makam odasında bir vatandaşı darp ettiği iddia edilen Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Uçan açığa alındı ve olaya ilişkin müfettiş görevlendirildi.

 

Güngören Belediye Meclisi'nin haziran ayı oturumunda CHP'li Meclis Üyesi Musa Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Uçan'ın makam odasında M.Ş. isimli bir vatandaşı darp ettiğini öne sürmüştü.

 

BAHSİ GEÇEN KİŞİ AÇIĞA ALINDI

Olayın gündeme gelmesi ve basında çıkan haberler sonrası gözlerin çevrildiği Güngören Belediyesi'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Uçan'ın açığa alındığı ve olaya ilişkin müfettiş görevlendirildiği belirtildi.

 

"KABUL EDİLEMEZ VE ÜZÜCÜDÜR"

Yapılan açıklamada "Kamuoyuna yansıyan iddialar dahil kurumumuzca kabul edilemez ve üzücüdür. İddia edilen hadisenin daha sağlıklı tahkik edilmesi adına ilgili başkan yardımcımız Rıza Uçan açığa alınmış ve müfettiş görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

 

 

Anamur Belediye Başkanı'ndan Kırmızıgül'ün filmine veto Anamur Belediye Başkanı'ndan Kırmızıgül'ün filmine veto

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güngören Belediyespor Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.