30 Nisan 2024, Salı

Erhan Kurt'u öldüren zanlı tutuklandı

Erhan Kurt'u öldüren zanlı tutuklandı

Ordu'da seçim kutlamaları esnasında yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişinin ölümüne sebep olan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. Olayla ilgili diğer şüphelilerin biri adli kontrol şartıyla; diğeri ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde seçim kutlamaları sırasında İYİ Parti İlçe Başkanlığı önünde meydana gelen olayda, 47 yaşındaki Erhan Kurt ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda Erhan Kurt kalbinden bıçaklandı.

 

GİRESUN'DA YAKALANDILAR

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Ordu'daki özel bir hastaneye kaldırılan Kurt, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen E.K. ile yanında bulunan S.Ç. ve R.S., emniyet ekipleri tarafından Giresun'un Bulancak ilçesinde yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, R.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Erhan Kurt Hisarcık Gülyalı Ordu 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.