19 Nisan 2024, Cuma

UNESCO Süreci Bakan Çavuşoğlu’na Anlatıldı

UNESCO Süreci Bakan Çavuşoğlu’na Anlatıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal ile bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığımız UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı başvuru sürecini değerlendirmek üzere Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ettik. Destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın da yer aldığı ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Edebiyat temasıyla başvuru süreci ile ilgili son durum bilgilerini paylaştı. Başkan Güngör, şehrin edebiyat birikimi ve UNESCO başvuru süreci kapsamında sürdürülen çalışmaları Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na aktardı.

 

Destek Teşekkürü

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal ile Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ettik. Bilindiği üzere bir süredir üzerinde çalıştığımız UNESCO başvurusu ile ilgili son durum bilgilerini paylaştık. Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Yapılan görüşmenin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na İkindi Yazıları tıpkıbasımını hediye etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

UNESCO Süreci Bakan Çavuşoğlu’na Anlatıldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.