19 Mart 2024, Salı

Belediye Meclisinde Filistinliler İçin Dualar Edildi

Belediye Meclisinde Filistinliler İçin Dualar Edildi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Belediye meclisi Mayıs ayı olağan Meclis Toplantısında, Mescid-i Aksa’daki şehit ve gazi olan Filistinliler için dualar etti. 

AK Parti Grup toplantısının ardından, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un başkanlığında 2021 yılının Mayıs ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, İsrail kınanarak, Filistin'de ki Şehit ve gaziler için, Müslümanların kalbi olan Kudüs için Kuran ı Kerim tilaveti, ardından ise dualar edildi.

Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Okumuş; Önemli kutsal mekânlarımızdan biri olan Mescidi Aksa bayramda kana bulandı. İsrail'in Filistin’de masum sivillere yönelik gerçekleştirdiği kanlı saldırıları şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Bayram boyunca ve şu ana kadar olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. 

 

Okunan duaların ardından meclis toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Belediye Meclisinde Filistinliler İçin Dualar Edildi Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye meclisi Mescid-i Aksa Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.