28 Mart 2024, Perşembe

Başkan GÜVEN’E devlet onur madalyası!

Başkan GÜVEN’E devlet onur madalyası!

Afşin belediye başkanı Mehmet Fatih GÜVEN Ankara’da düzenlenen bir törenle Kazakistan Onur Madalyası ile ödüllendirildi.


Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly düzenlenen törende başkan GÜVEN’e Kazakistan kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev tarafından imzalanan “Kazakistan Halk Asamblesi Onur Madalyasının” takdimini yaptı.

 

Törende konuşan Saparbekuly; başkan GÜVEN’in Türk Birliği’ne, Kazak Türk kardeşliğine birlik ve beraberliğe sağladığı katkı nedeniyle teşekkür etti.

 

Başkan GÜVEN ise; “Türk birliği ve kardeşliğinin yalnızca kişisel değil ulusal bir vizyon da olduğunu, Türk – Kazak kardeşliğinin de bunun çok önemli bir parçası olduğunu” söyledi. Ayrıca “Bana layık görülen bu onur benim şahsımda tüm Afşin halkı ve milletimiz için verilmiştir. Türk birliğine inanıyoruz, bu alanda gayret ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Başkan GÜVEN’E devlet onur madalyası! Afşin belediye başkanı Mehmet Fatih GÜVEN Afşin

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.