28 Mart 2024, Perşembe

BAKAN KİRİŞÇİ’DEN BULUNTU’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

BAKAN KİRİŞÇİ’DEN BULUNTU’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Mustafa Buluntu ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, kentteki çeşitli temaslarının ardından KMTSO’yu ziyaret etti. Ziyarette Bakan Kirişçi’ye; Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Dr. Hasan Gezginç, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve ilçe belediye başkanları ile STK temsilcileri eşlik etti.

GÜNCEL KONULARA İLİŞKİN İSTİŞARELER YAPILDI

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tarım sektörü özelinde güncel konulara ilişkin istişarelerde bulunulurken, Bakan Kirişçi, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’ya başarılar diledi. Ziyaretle ilgili konuşan KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran, hoş sohbeti ve taleplerimize olan çözümcül yaklaşımıyla bizleri mutlu eden Sayın Bakanımıza, protokolümüzün çok değerli üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası KMTSO Mustafa Buluntu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.