29 Mart 2024, Cuma

Futbol dünyası yasta!

Futbol dünyası yasta!

Futbol dünyası yasta! Dev ligde düdük çalan hakem Johan Hamel trajik şekilde hayatını kaybetti

 

Fransa Ligue 1'de son olarak Lille ile Rennes arasında oynanan maçta düdük çalan 42 yaşındaki hakem Johan Hamel antrenman yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Ligue 1'de bu sezon 8 karşılaşmada görev alan hakem, geçtiğimiz hafta oynanan PSG-Auxerre maçında VAR koltuğunda oturmuştu.

 

Futbol dünyası Fransa'dan gelen trajik ölüm haberi ile sarsıldı. Fransa Ligue 1'de düdük çalan hakem Johan Hamel 42 yaşında hayatını kaybetti.

 

ANTRENMAN YAPTIĞI SIRADA RAHATSIZLANDI

L'Equipe'te yer alan habere göre Fransız Hakemler Derneği, hakem Johan Hamel'in Çarşamba sabahı trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini açıkladı. 42 yaşındaki tecrübeli hakemin, antrenman sırasında rahatsızlanarak hayata gözlerini yumduğu belirtildi.

 

GEÇEN HAFTA VAR KOLTUĞUNDAYDI

Ligue 1'de son olarak 6 Kasım'da oynanan Lille'in Rennes'le karşılaştığı maçta düdük çalan hakem, geçen hafta da PSG-Auxerre karşılaşmasında VAR koltuğunda oturmuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.