19 Mart 2024, Salı

Kaportacılarda lodos yoğunluğu

Kaportacılarda lodos yoğunluğu

Marmara bölgesini âdetâ yıkıp geçen lodosun ardından kaportacılarda yoğunluk yaşanıyor.

Araçları hasar gören vatandaşlar soluğu kaportacılarda aldı. Lodosun etkilediği Bursa'da birçok araç hasar gördü. Kaportacılarda lodosun ardından yoğunluk oluştu. Bursa'da 30 yıldır kaportacılıkla uğraşan Yılmaz Kılınç, "Bursa'da malum hava şartlarından dolayı gelişen lodos birçok araca zarar verdi. Araçların üzerine çatı düşüyor, ağaçlardan kopan dallar ve rüzgârın savurması ile değişik parçalar düşüyor. Son lodos fırtınasında birçok araç hasar gördü” dedi.

 

Araçları hasar gören vatandaşların kendilerine başvurduğunu söyleyen Kılınç, “Lodosun yol açtığı hasarı onarmak kaportacı esnafı olarak bize düşüyor. Bu işlemlerin maliyetleri tabii biraz yüksek. Sigortası olan kişilerin onarım bedelini kaskodan alıyoruz. Sigorta ve kaskosu olmayan kişiler ise araçlarını kendi imkânları ile tamir ettiriyor. Lodostan dolayı işlerimizde bir yoğunluk oluştu. Vatandaşların araçlarını bir an evvel onarıp teslim etmek için çalışmaya devam ediyoruz'' diye konuştu.

Ahmet Melih Şensöz

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kaportacılarda lodos yoğunluğu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.