19 Mart 2024, Salı

THY, bilet satışlarına geçici süreyle ara verdi

THY, bilet satışlarına geçici süreyle ara verdi

Türk Hava Yolları, yurtiçi seyahatlerin Valilik izni ile gerçekleştirilebilecek olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı ile gerekli iletişim altyapısı kurulana kadar iç hat bilet satışlarına kısa süreyle ara verildiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, korona virüs tedbirleri kapsamında ilgili kurumların koordinasyonu kapsamında iç hat bilet satışlarına kısa süreyle ara verildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı Twitter'dan konuyla ilgili bilgileri paylaşan Üstün, “ Değerli misafirlerimiz, Yurtiçi seyahatlerin Valilik izni ile gerçekleştirilebilecek olması nedeniyle, İçişleri Bakanlığı ile gerekli iletişim altyapısı kurulana kadar iç hat bilet satışlarımıza kısa süreyle ara verilmiştir” açıklamasında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

THY bilet satışlarına geçici süreyle ara verdi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.