28 Nisan 2024, Pazar

Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'yi affetti

Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe'yi affetti

Real Madrid ile görüştüğü düşünülerek kadro dışı bırakılan Kylian Mbappe'yi Paris Saint-Germain affedildi. Fransız devinden yapılan açıklamada, "Paris Saint-Germain ile Kylian Mbappe arasında PSG-Lorient maçından önce yapılan çok yapıcı ve olumlu görüşmelerin ardından, oyuncu bu sabah ilk takım antrenman kadrosuna geri alındı." ifadeleri kullanıldı.


 

Paris Saint-Germain'de kadro dışı bırakılan Kylian Mbappe affedildi. Fransız yıldız, yönetimle yaptığı yapıcı ve olumlu konuşmanın ardından yeniden kadroya dahil edildi.

 

"KADROYA GERİ ALINDI"

Paris Saint-Germain'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Paris Saint-Germain ile Kylian Mbappe arasında PSG-Lorient maçından önce yapılan çok yapıcı ve olumlu görüşmelerin ardından, oyuncu bu sabah ilk takım antrenman kadrosuna geri alındı." ifadeleri kullanıldı.

 

AL HILAL VE REAL MADRID PEŞİNDE

Real Madrid ve Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in Kylian Mbappe'nin peşinde olduğunu biliniyor. Fransız yıldız, Real Madrid ile görüştüğü ve İspanyol devine transfer olmak istediği iddiaları sonrasında kadro dışı kalmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Paris Saint Germain Kylian Mbappe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.