27 Nisan 2024, Cumartesi

Herkes Livakovic'i bekliyordu!

Herkes Livakovic'i bekliyordu!

Herkes Livakovic'i bekliyordu! Fenerbahçe'nin yeni kaleci adayı Keylor Navas

 

Dominik Livakovic konusunda henüz mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü kaleci Keylor Navas'ı renklerine bağlamak istiyor. Geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren PSG'nin kalecisi Navas'ın geleceği henüz netlik kazanmadı. Kendisine yeni bir kulüp arayan 36 yaşındaki file bekçisinin Forest'ın yanı sıra Inter ve Fenerbahçe ile temasta olduğu bildirildi.

 

Yeni sezona iddialı bir kadro kurarak başlamak isteyen Fenerbahçe, Keylor Navas'ı radarına aldı. Başarılı kaleciye Sarı-lacivertlilerin yanı sıra Inter ve Nottingham Forest'ta talip.

 

LIVAKOVIC YOKSA NAVAS VAR

Fenerbahçe, Dominik Livakovic konusunda henüz mutlu sona ulaşamadı ve şimdilik, rotayı çok başka bir yöne çevirdi. Sarı-Lacivertli ekibin, dünyaca ünlü kaleci Navas'ı renklerine katmak istediği aktarıldı.

 

GELECEĞİ MERAK KONUSU

Performansıyla adından söz ettiren ve geçen sezonu Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren Navas'ın geleceği merak konusu

 

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Süper Lig devi Fenerbahçe, İtlayan devi Inter ve Nottingham Forest'tın radarında olan Navas'ın PSG'yle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Keylor Navas Fenerbahçe Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.