27 Nisan 2024, Cumartesi

Fenerbahçe, Zimbru'yu 5-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Zimbru'yu 5-0 mağlup etti

Son Dakika: UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Zimbru'yu 5-0 mağlup etti

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Zimbru'yla kozlarını paylaştı. Tempo seviyesi yüksek maçı temsilcimiz 5-0 kazandı.

 

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Zimbru'yla karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 5-0'lık üstünlükle ayrıldı.

 

PERDEYİ FERDİ AÇTI

Maça çok baskılı başlayan Fenerbahçe, 11'inci dakikada Ferdi Kadıoğlu'nun gölüyle 1-0 öne geçti.

 

DZEKO, SAHNEYE ÇIKTI

Mücadelenin ikinci yarısına da etkili başlayan temsilcimiz Fenerbahçe, 61'inci dakikada yıldız golcü Edin Dzeko'nun attığı golle durumu 3-0'a getirdi.

 

SZYMANSKI DE BOŞ GEÇMEDİ

Edin Dzeko'nun attığı golden yalnızca 2 dakika sonra bu kez de Sebastian Szymanski sahneye çıktı. Szymanski'ye asisti Dzeko yaptı.

 

KING FİŞİ ÇEKTİ

Tempolu oyununu bir an olsun düşürmeyen Fenerbahçe, 88'inci dakikada Joshua King'in golüyle durumu 5-0'a getirdi. Mücadelebu skorla sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fenerbahçe Spor Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.