28 Nisan 2024, Pazar

Alexis Sanchez adım adım Galatasaray'a!

Alexis Sanchez adım adım Galatasaray'a!

Alexis Sanchez adım adım Galatasaray'a! Erden Timur bu kez ikna etmeyi başardı

Galatasaray, geçen sezon da renklerine bağlamak istediği ancak başaramadığı Alexis Sanchez'e bu kez imzayı attırıyor. Sarı-kırmızılılarda Erden Timur, sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi elinde olan yıldız futbolcu ile görüşme gerçekleştirdi. 34 yaşındaki Şilili bu görüşmenin ardından Galatasaray'a yeşil ışık yaktı.

 

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Alexis Sanchez transferini bitirmek için kolları sıvadı. Geçen sezon da sarı-kırmızılıların kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Şilili yıldız, bu kez Galatasaray forması giymeye çok yakın.

 

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Erden Timur ile Alexis Sanchez'in ilk görüşmesi olumlu geçti. 34 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.

 

 

21 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Alexis Sanchez geçen sezon Marsilya formasını 44 maçta giydi. Şilili futbolcu bu karşılaşmalarda takımına 18 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Internazionale Alexis Sánchez Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.