29 Nisan 2024, Pazartesi

Ankara'da sürpriz zirve!

Ankara'da sürpriz zirve!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00'te MHP lideri Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret eti. İki lider, görüşmede yerel seçimde yapılacak iş birliğinin detaylarını ele alarak, izlenecek yol haritasına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün saat 14.00'da Bahçeli'nin Ankara'daki konutunda bir araya geldi. Liderlerin gündeminde yerel seçim çalışmaları yer alırken görüşmeden fotoğraflar da servis edildi.

 

 

GÜNDEMDE YEREL SEÇİM VAR

Görüşmede yerel seçim hazırlıkları ana gündem maddesi oldu. İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde ortak aday belirlenmesi konusu değerlendirilirken izlenecek yol haritasının da çıkarıldığı tahmin ediliyor.

 

 

EN SON 14 TEMMUZ'DA GÖRÜŞTÜLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli son olarak programlı bir şekilde 14 Temmuz'da Beştepe'de bir araya gelmişti. İki lider bundan 1,5 ay sonra yerel seçimlere kısa süre kala tekrar bir araya gelmiş olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.