28 Nisan 2024, Pazar

DAMAK TADINI DEĞİŞTİREN LEZZETİN ADI: HACI MEHMET ŞAN

DAMAK TADINI DEĞİŞTİREN LEZZETİN ADI: HACI MEHMET ŞAN

Kahramanmaraş’ta kısa bir süre önce hizmete başlayan ve eşsiz lezzetleriyle damak tadını değiştiren Hacı Mehmet Şan, geleneksel Maraş dondurması, ezme, şekerleme ve yöresel ürünlerini tüketicilerle buluştururken, daha iyisi için özveriyle çalışarak kendi hikâyesini yazmaya devam ediyor.


EKONOMİM DERGİSİ /ÖZEL - www.ekonomimtv.com 

1980 yılında ilk ustası olan annesinin yanında mesleğe çırak olarak başlayan ve o günden günümüze uzanan yolculukta dondurmanın yanı sıra geleneksel Maraş lezzetlerinin yapısını, malzemesini, kültürünü en iyi şekilde harmanlayarak, birçok başarı hikayesine imza atan Hacı Mehmet Şan, şimdi kendi adı ve markasıyla Kahramanmaraş’ta hizmet veriyor. Onikişubat İlçesi, Binevler Mahallesi Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde hizmet veren Hacı Mehmet Şan, eşsiz ve müthiş her bir ürünüyle kentin vazgeçilmez lezzeti olmayı başardı. Konseptinde dondurma ağırlıklı olarak, şekerleme, çikolata, Kahramanmaraş'a özel yöresel lezzetler, kuruyemiş, kahve, gibi birçok ürünü barındıran Hacı Mehmet Şan, kaliteli ve nefis ürünlerini müşterilerine sunuyor. Ayrıca Hacı Mehmet Şan, tıkla gelsin üzerinden müşterilerine paket servis imkânı da sağlıyor.

Dondurmacılıkta yeni bir marka olarak Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye başlayan Hacı Mehmet Şan, diğer yandan da mutfak menülerini genişleterek misafirlerine lezzetli yemekleri sunuyor. Lezzete ve müşteri memnuniyetini önde tutarak müşteri talepleri doğrultusunda şerbetli tatlı üretiminde adından söz ettirecek.

ÜRÜNLER, ÖZENLE HAZIRLANIR VE HER ZAMAN TAZEDİR

Hacı Mehmet Şan ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Şan şunları söyledi.

Hacı Mehmet Şan, henüz yeni açılmasına rağmen kısa sürede büyük bir rağbet gördü. Nedeni, kaliteli ve nefis ürünleri, uygun fiyatları ve güler yüzlü hizmetidir. Dondurmanın ana merkezi olarak adlandırılan Kahramanmaraş’ta yeni bir doğuş gerçekleştirdik. Ürünlerimizde iddialı olduğumuz kadar yemeklerimiz ve tatlılarımızda da iddialıyız. Markamız yeni kurulmasına rağmen güzel dönüşler ve tebrikler alıyoruz, bu da bizi çok memnun ediyor. Ürün yelpazemizde şekerleme, çikolata, yöresel lezzetler, kuruyemiş, kahve ve dondurma gibi her türlü ürün bulabilirsiniz. Ürünler, özenle hazırlanır ve her zaman tazedir. Çalışanlarımız, güler yüzlü ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir. Biz bunu çok önemsiyoruz. Kuruyemiş çeşitlerimiz de oldukça zengindir. Fıstık, badem, ceviz, fındık gibi kuruyemişler, en taze haliyle sunulmaktadır.

Hizmet sektöründe iddialı bir şekilde ilerlediklerini ifade eden Aykut Şan, yeni şubelerimizle de çok yakında hizmetimize hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Herkes sektöründe iddialı olduğunu dile getirir ama, biz iddiadan öte sağlam adım ve güvenilirlik temin ediyoruz. Çünkü sağlamlık ve güvenilirlik olmadığı sürece ne kadar yol alırsanız alın, ilerleme safhası gösteremiyorsunuz. Bir yerlerde sıkıntı çıkıyor. İşte Kahramanmaraş’a biz, bunu getirdik. Ağabeyim Mehmet Akif Şan’la birlikte, babamız Hacı Mehmet Şan’ın erdemli duruşu, özverili çalışmalarıyla öğrettiği tecrübelerden yola çıkarak geldik.

6 ŞUBAT BÜYÜK FELAKET OLDU

Kahramanmaraş’ın, diğer 10 ilimizin acısı çok büyük! Bu acının asla ama asla tarifi yok. 6 Şubat depreminde hemen herkes bir yakınını kaybetti. Ama yaralarımızı sarmanın tam zamanı, çünkü sarılmadığı takdirde iyi olmaz. Bu dönem birlik olma, beraber hareket etme dönemi. Ayrımcılık, kutuplaşma olmadan kimin neye ihtiyacı varsa sahip çıkma dönemidir. Felaketin boyutunu anlatmaya gerek yok, hem fiziki hem de ruhen yaşadık. Elbette acılarımızı unutamayız ama yaralarımızı sarabiliriz. Umarım bundan sonra böyle felaketler yaşamayız.

KAHRAMANMARAŞ'IN KÜLTÜREL VE TARİHİ ZENGİNLİĞİNİ YANSITAN BİR MEKÂN

Hacı Mehmet Şan, Kahramanmaraş'ta yaşayanların ve ziyaretçilerin vazgeçilmez mekânlarından biri haline geldi. Bunun için bizleri tercih eden Kahramanmaraşlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş'ın kültürel ve tarihi zenginliğini yansıtan bir mekândır. En iyi şekerlemelerini, çikolataları, yöresel lezzetleri, kuruyemişlerini, kahvesini ve dondurmasını bulabilirsiniz.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

HACIMEHMETŞAN aykutşan kahramanmaraş ekonomihaberleri ekonomimdergisi ekonomim ekonomimhaberleri ekonomimtvcom hacımehmetşanpremium kahramanmaraşhaberleri hacımehmetşanşekerleme

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.