19 Mart 2024, Salı

Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi

Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını fırsata çevirerek insanların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması yaparken, aynı zamanda temizlik çalışmalarını da gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde uygulanan sokağa çıkma yasağını fırsata çevirerek insanların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı, otogar, park ve bahçeler, üst geçitler, bankamatikler, otobüs durakları, açık ve kapalı pazaryerleri gibi alanlarda dezenfekte çalışmasının yanı sıra cadde, sokak ve meydanlarda temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Ekipler sokağa çıkma yasağından faydalanarak 5 araç 20 personel ile yapılan dezenfekte çalışmalarında 500 litre dezenfektan malzemesi kullandı. Ekiplerin dezenfekte çalışmalarında kullandığı dezenfektan malzemesi, mikrobik hastalıkları önleyen, bununla birlikte insan ve hayvan sağlığına herhangi zararı olmayan kimyasal bileşenlerden oluşuyor.

Temizlik çalışmalarında ise 20 araç 135 personel ile bütün cadde, sokak ve kaldırımlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sokağa Çıkma Yasağını Fırsata Çevirdi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.