28 Mart 2024, Perşembe

İlçe’de Dezenfekte edilmeyen yer kalmıyor

İlçe’de Dezenfekte edilmeyen yer kalmıyor

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi korona virüsle mücadelede ilk günden bu yana zaman kaybetmeden harekete geçerek, önce tüm tesislerini kapatmış ve hijyen çalışması başlatmıştı. Şimdi de ilçedeki tüm mekanlarda dezenfeksiyon işlemi yapıyor.


İlçede bulunan Adliye, PTT, Telekom Binaları, Cami ve Kuran Kursları, park ve bahçeler, dış mekanları, semt pazarları gibi bir çok yeri dezenfekte ederek alınacak tedbirler ve hijyen kurallarına riayet ederek bu küresel sorunun önüne geçilebileceğini belirten Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Mücadelemize el birliği ile devam edeceğiz. Vatandaşımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Görüyorum ki insanımız bilinçle hareket ediyor. Bu mücadelede örnek ve öncü bir Belediyeyiz.

Ayrıca vatandaşımız müsterih olsun, toplu mekanlar ve iç-dış mekanlar dezenfekte ediliyor. Kendileri de maskesiz dışarı çıkmasınlar. Sağlık Bakanlığı’nın 14 Kuralına uyarak, bu mücadelemizi zararsız bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum” diye sözlerine devam etti.

İlçede gece gündüz demeden, itina ile çalışmalar ve dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor.

FATİH ALPER GÜLTEPE / EDİT

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İlçe’de Dezenfekte edilmeyen yer kalmıyor

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.