16 Nisan 2024, Salı

Geleneksel Şalvar Güreş müsabakaları yapıldı

Geleneksel Şalvar Güreş müsabakaları yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Şalvar Güreş Müsabakaları düzenlendi.

Kahramanmaraş Batıpark Çim Güreş Sahası'nda gerçekleşen şalvar güreş müsabakalarında 25 ilden gelen 632 sporcu sahaya çıktı.

"Sami Kervancıoğlu güreş ağası oldu"

Batıparak Çim Güreş Sahada gerçekleşen etkinlikte güreş ağası seçilen MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu, ağalık kıyafetini giydi.

"Bu güreş Kahramanmaraş için çok önemli" diyen MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu, "Biliyorsunuz Pehlivanlar şehri Kahramanmaraş. Bizde bugün bu etkinlikle 15 Temmuz mücadelemizi ispatlamış ve göstermiş olduk. 15 Temmuz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa diliyoruz. Bu güzel etkinliği düzenleyen Kervan ve MÜSİAD grubuna çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, "Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye Spor Dalları Federasyonu, Kervan ve MÜSİAD ile ortaklaşa düzenlediğimiz Şalvar Güreşi şampiyonasında şehitlerimizi rahmetle anıyor gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyoruz. Bugün ki etkinliğimizde 632 sporcumuz kıran kırana mücadele etti. 25 ilden sporcularımız katıldı." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, "Kahramanmaraş, Kırkpınar gibi büyük organizasyonların ve güreş festivallerinin yapıldığı yerdi. Sami beyin destekleriyle güreş organizasyonu gerçekleştirdik. Aynı zamanda 15 Temmuz'u, milli birlik ve beraberliğimizi vurgulamak adına hem de Kahramanmaraş'ımızı er meydanında yeni şampiyonlar çıkarmak adına güzel bir organizasyon oldu"

Güreş müsabakalarının ardından derece yapan sporcular ödüllendirilirken, Kervan grubu ise dondurma şovu gerçekleştirdi. Sami Kervancıoğlu, satır ile kestiği dondurmayı sporculara ikram etti.

KAHRAMANMARAŞ / FATİH ALPER GÜLTEPE

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Geleneksel Şalvar Güreş müsabakaları yapıldı KAHRAMANMARAŞ HABERLERİ GÜREŞ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu FATİH ALPER GÜLTEPE

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.