29 Mart 2024, Cuma

Cumhur İtifakının En Güzel Eserlerini Türkoğlu'nda Görüyoruz

Cumhur İtifakının En Güzel Eserlerini Türkoğlu'nda Görüyoruz

Milletvekili Aycan;Belediye Başkanımız Ve Cumhur İtifakının En Güzel Eserlerini Türkoğlu'nda Görüyoruz

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçelerinde MHP, "Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı" düzenledi.

Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Niyazi Paksoy, MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen, İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkoğlu İlçe Başkanı Cevdet Kuybu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, katılımcılara teşekkür ederek programın hayırlı olmasını temenni etti.

İlçede Cumhur İttifakı'na yönelik çalışmalar yapıldığını ifade eden Okumuş, ilçenin Kahramanmaraş'ta en güzel konuma gelmesi için ekibiyle birlikte çalıştığını dile getirdi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bu toplantılarının amacının Cumhur İttifakı'nın yapmak istediklerini paylaşmak olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı kapsamında il ve ilçeleri gezdiklerini belirten Taytak, Cumhur İttifakı'nın amacının makam ve mevki olmadığını, beka, birlik ve dirlik mücadelesi olduğunu ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan da toplantı kapsamında katılımcılarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı'nın TBMM'de kentle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantısının ardından, hep birlikte aynı heyet,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesine yapmış olduğu proje ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra, hep birlikte,Türkoğlu İlçesi Gaziler Mahallesinde faaliyete geçen Sema Tuncer'e ait ''Öncü Tuncer Organizasyon ve Çiçek Evi'nin'' açılışını gerçekleştirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri il ve ilçe başkanları Türkoğlu Belediye Başkanı  OsmanOkumuş’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Türkoğlu Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.