29 Mart 2024, Cuma

Başkan Aydın Yeni Dönem Projelerine Start Verdi

Başkan Aydın Yeni Dönem Projelerine Start Verdi

Birinci döneminde söz verdiği projeleri yüzde 90 oranında tamamlayarak Göksun’a belediye tarihi boyunca aldığı hizmetten daha fazlasını kazandırma başarısı gösteren Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ikinci dönemi için söz verdiği projelerin yapımına da başladı.


Geçtiğimiz Mart ayında yapılan yerel seçimlerin ardından geçen 5 aylık sürede çalışmalarına aralıksız devam eden Göksun Belediyesi, bir taraftan yeni belediye hizmet binası inşasının devamı, sıcak asfalt ve kilit parke yol yapımları ve onarımları ile park çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir taraftan da yeni projelerinin alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Yeni dönem projelerini, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için açıkladığı manifestosu doğrultusunda hazırlayan Başkan Aydın’ın 10 kategori altında toplam 47 projesi bulunuyor.

- İlk Sosyal Tesisin Temeli Ericek Mahallesinde Atıldı

Göksun Belediyesi tarafından 2018 yılında hizmete açılan ve halkın büyük takdirini toplayan Sosyal Tesis ve Taziye Evi, Başkan Aydın’ın yeni dönem projeleri arasında Sosyal Hizmetler kategorisindeki önemli projelerden biri. Başkan Aydın, yeni dönemin ilk Sosyal Tesis ve Taziye Evini nüfus yoğunluğu çok olan mahallelerden Ericek Mahallesinde inşa ediyor. İlçe merkezine 39 km mesafede bulunan Ericek Mahallesi, 2 bin 656 nüfusu ve 845 hane sayısı ile Göksun’un büyük mahalleleri arasında önemli bir yere sahip.

Sosyal Tesis ve Taziye Evinin temel atma programında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Seçim dönemindemeydanlarda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onur ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği manifesto çerçevesinde hizmetlerine devam ettiğini belirten Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Biz Göksun genelindeki bütün mahallerimizde seçimlerde vermiş olduğumuz sözler doğrultusunda ve Cumhurbaşkanımızın belirlediği manifesto çerçevesinde hizmetlerimize devam etmekteyiz.Bugün temelini attığımız Sosyal Tesis ve Taziye Evinin Ericek mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tabi bunlar bizim seçim vaatlerimizdi. Seçimde aynı meydanlarda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onur ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Buradan ikinci müjdeyide vermek istiyorum Ericek mahallemize. Bu tesisin inşaatını tamamlayınca inşallah bir de park yapacağız.”

- Belediye ve Hayırsever İşbirliği

Ericek Sosyal Tesis ve Taziye Evini, Göksun Belediyesi ve hayırsever işadamı işbirliği ile inşa ettiklerini dile getiren Başkan Aydın, “Bu tesisi,belediye ve hayırsever işadamı işbirliği ile inşa ediyoruz. Doğduğu bölgeye vefanın en güzel örneği olan Halil Tatar kardeşimizle birlikte yapıyoruz.Buradan kendisine teşekkürlerimi, şükranlarımı arz ediyorum.Ericek mahallemizin böyle bir iş adamı yetiştirmiş olmasından dolayı da ayrıca mutluluğumu ifade ediyorum.” şeklinde konuştu.

Eski belediye hizmet binasının yerinde 3 kat olarak inşa edilen Sosyal Tesis ve Taziye Evi binası içinde, bay ve bayan taziye evi, mutfak 2 adet yemekhane, 2 adet çok amaçlı salon, iş yerleri ve ofisler ile abdesthane yer alıyor.

Temel atma programına, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Belediye Meclis Üyesi Altunay Bakıcı, Ericek eski Belediye Başkanlarından Halil Kılıç, İnşaat Mühendisi Mehmet Mızrak, Mahalle Muhtarı Elbeyli Tüylü ve mahalle sakinleri katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Başkan Aydın Yeni Dönem Projelerine Start Verdi Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.