25 Nisan 2024, Perşembe

Balcıoğlu seçim tarihini açıkladı

Balcıoğlu seçim tarihini açıkladı

19 Kasım Cumartesi günü yapılacağını duyuran KMTSO başkanı Şahin Balcıoğlu, başkanlığa yeniden aday olduğunu bildirdi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) seçim takvimi açıklandı.

19 Kasım Cumartesi günü yapılacağını duyuran KMTSO başkanı Şahin Balcıoğlu, başkanlığa yeniden aday olduğunu bildirdi.

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek odanın seçim takvimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

KMTSO’da gerçekleştirilen programda Mustafa Buluntu ile yarışacakları Genel Kurulun 19 Kasım Cumartesi olduğunu ifade eden Balcıoğlu, “Bu seçim diğer seçimlerden biraz farklı olacak. Çünkü diğer seçimlerde 1995 yılından bu yana kadar tek liste seçime girildi.

 

Burası demokratik bir yer değil, despotlukla, emrivaki ile değil, uzlaşmayla, herkesin ortak aklıyla, yani birbiriyle rekabet eden, yarışan, birbirlerini kıran insanlar olmak yerine birbirini tamamlayan, kolkola yürümeye gayret ettik. Ancak bu seçimde bunu maalesef başaramadık. Diğer seçimlerde rutin hayat hep devam ediyordu. Bu seçimde rutin hayat artık devam etmiyor. 10 yılda öğrenemeyeceğiz şeyleri, 2 yılda bu hale getirdik. Dolayısıyla Dünya çok hızlı hareket ediyor. 3 ay önceki dertlerimiz, sıkıntılarımız, problemlerimiz bu ay çok farklı kabuklarla karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bizim zaman kaybetmememiz, oyalanmamamız gerekiyor.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

şahin balcıoğlu kahramanmaraş kmtso Kahramanmaraş ticaret sanayi odası yerel seçim

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.