19 Mart 2024, Salı

Bakırcılar odasından esnaflara uyarı

Bakırcılar odasından esnaflara uyarı

Covid 19 salgını nedeniyle tedbir kapsamında kapanan iş yerleri uzun bir sürenin ardından tekrar açıldı.

Kahramanmaraş bakırcılar odası başkanı Selamet Atlı, bakırcılar odasına kayıtlı üyelerine ve sanayi esnafına çağrıda bulundu.

Covid 19 salgınından dolayı kapanan işyerleri uzun bir sürenin ardından tekrar 1 Haziran tarihiyle açılmıştır. Bu kapsamda odamıza kayıtlı üyelerimiz ve sanayi esnaflarımızı Covid 19 salgınına karşı tedbirlerine devam etmelerini, salgının henüz geçmediğini belirtiriz. Salgının kontrol altına alınmasıyla tamamen bitmesi aynı düzeyde değildir. Bu yüzden üyelerimiz ve sanayi esnaflarımızın, devletimizin uyguladığı tedbirlere uymalarını ayrıca maske, eldiven ve dezenfekte konusunda tedbirlere devam etmelerini istiyoruz.

Uzun bir süre kapalı kalan esnaflarımızın işlerinde ki durgunluk hepimizi son derece üzmüştür. Sağlık en başta gelen bir etken olduğu için bizlerde alınan tedbirlere harfiyen uyarak salgının artmasını engellemiş olduk. 1 Haziran’dan itibaren normalle dönen esnaflarımıza işlerinde bol kazanç diliyor, bakırcılar odası olarak her zaman elimizden gelenin yapmaya hazırız.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bakırcılar odasından esnaflara uyarı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.