24 Nisan 2024, Çarşamba

Rus kadınların cevabı, kadınlarımızı küplere bindirecek

Rus kadınların cevabı, kadınlarımızı küplere bindirecek

Rus kadınlar "Neden Türk erkeklerini seviyorsunuz?" sorusunu cevapladı, 3. madde kadınlarımızı küplere bindirecek

 

Rus kadınlar tarafından çekilen video, sosyal medyada viral oldu. "Neden Türk erkeklerini seviyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan Rus kadınların üçüncü sırada "Ev işlerine yardım ediyorlar" ifadelerini kullanmaları Türk kadınlarını sinirlendirdi. Türk kadınları sosyal medyada "Biz görmedik" şeklinde esprili yorumlarda bulundu.

 

Youtube üzerinden paylaşım yapan Rus kadınlar, neden Türk erkeklerini sevdiklerini maddeler halinde sıraladılar. Rus kadınların bu videosu sosyal medyada kısa süre içerisinde viral oldu.

 

"İHANET ETMEZLER"

Rus kadınlar, Türk erkekleri neden sevdiklerine ilişkin ilk maddeye "İhanet etmeme"lerini koydu. Bu maddeyi Türk erkeklerin cömert ve pahalı hediyeler alması takip etti. Ancak üçüncü madde tartışma yarattı.

 

"EV İŞLERİNE YARDIM EDERLER"

Rus kadınlar, Türk erkeklerinin ev işlerine yardım ettiklerini iddia etti ama Türk kadınlardan bu videoya yanıt gecikmedi. Sosyal medyada yorum yapan Türk kadınları, "Biz görmedik" ifadeleriyle olaya espri kattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sosyal Medya Türkiye Rusya Yaşam Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.