28 Mart 2024, Perşembe

Yılan hikayesine dönen transfer son buldu!

Yılan hikayesine dönen transfer son buldu!

Yılan hikayesine dönen transfer son buldu! Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig devine imzayı attı

Süper Lig devleri, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Abdülkerim için transfer yarışına girdi. İlk olarak Fenerbahçe ile anlaşan ancak çıkan pürüzler sebebiyle bu transferden vazgeçen tecrübeli stoper Galatasaray ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla adından çokça söz ettiren Abdülkerim Bardakçı'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Transfer döneminin ilk bölümünde Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olan Abdülkerim, bu transferden vazgeçip Fenerbahçe ile masaya oturmuştu. İmza aşamasına kadar gelinen bu anlaşma da çıkan pürüzler sebebiyle yarım kalınca, bu transfer çemberine Galatasaray da dahil oldu. Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, tecrübeli stoper Galatasaray ile anlaşma sağladı. Savunma oyuncusu, İstanbul'a gelip resmi sözleşmeye imzasını atacak.

2.8 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray, Abdülkerim için Konyaspor'a net bonservis olarak 2.8 milyon euro ödeme yapacak. Marcao'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da yeni teknik direktör Okan Buruk da yerli ve sol ayaklı bir stoperle çalışmak istiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Yılan hikayesine dönen transfer son buldu! Abdülkerim Bardakçı Süper Lig devine imzayı attı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.