23 Nisan 2024, Salı

Usain Bolt şoka girdi!

Usain Bolt şoka girdi!

Banka hesabındaki parayı gören Usain Bolt şoka girdi! Neler olduğunu kimse bilmiyor

 

8 Olimpiyat şampiyonluğu ve 100 metrede dünya rekorunun sahibi Usain Bolt, banka hesabında sebebi henüz belli olmayan bir nedenden ötürü büyük bir kayıp yaşadı. Jamaikalı atletin 12.7 milyon dolarlık bir kaybının olduğu ve hesabında sadece 12 bin dolar kaldığı aktarıldı. Bolt'un avukatları, paranın 10 gün içerisinde hesaba tekrar yatırılması için başvuruda bulunduklarını belirtti.

 

Dünyaca ünlü atlet Usain Bolt, banka hesabındaki paranın neredeyse hepsini kaybetti. Bolt'un avukatları konuyla ilgili hemen harekete geçerken, bankadaki paraların nasıl ortadan kaybolduğu gizemini koruyor.

 

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI"

NTV Spor'da yer alan habere göre, Jamaikalı atletin avukatları yaptığı açıklamada, Bolt'un ülkesindeki özel bir yatırım hesabında 12.7 milyon dolar kayıp yaşandığı ve konuyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, Bolt'un hesabında sadece 12 bin dolar kaldığı aktarılırken, "Eğer bu bir hatadan kaynaklanmadıysa müvekkilimize karşı ciddi bir dolandırıcılık ve hırsızlık suçuyla karşı karşıyayız." ifadelerine yer verildi.

 

"ENDİŞE VERİCİ BİR DURUM"

Jamaika Maliye Bakanı Nigel Clarke konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Endişe verici bir durum. Dürüst olmayan birkaç insan yüzünden kurumlarımızın itibarsızlaştırılmasına izin veremeyiz." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Usain Bolt Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.