19 Nisan 2024, Cuma

Ronaldo'ya soru sorduklarına pişman oldular

Ronaldo'ya soru sorduklarına pişman oldular

Gazetecilerin başından aşağı kaynar sular döküldü! Ronaldo'ya soru sorduklarına pişman oldular

Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek Portekiz'in basın toplantısında gergin anlar yaşandı. Gazetecilerin soruları Ronaldo'yu çıldırttı. Emeklilik ve "Sensiz Dünya Kupası nasıl olurdu?" sorularıyla sinirlenen Ronaldo'nun tavırları dünya basının salladı.

Portekiz Milli Takımı, Dünya Kupası Elemeleri'nde yarın Kuzey Makedonya ile karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlı takımımızı eleyen yıldızlar karması Portekiz, İtalya'yı eleyen Kuzey Makedonya'nın sürpriz yapmasından endişe ediyor.

GERGİN TOPLANTI

Maçtan önce kaptan Cristiano Ronaldo basın toplantısına katıldı. Ronaldo geleceğiyle ilgili yöneltilen aynı sorulara tepki gösterdi.

 

"BIRAKMAK İSTERSEM BIRAKIRIM"

Ronaldo emeklilik sorusuyla çılgına döndü. Portekizli star, "Bana sürekli aynı soruları soruyorsunuz. Çoğunuzun bana aynı soruyu sormaya başladığını görüyorum. Oynamak istersem oynarım. Sorumlu benim, nokta. Geleceğime karar verecek olan benim. Daha fazla oynamak istersem oynarım. Bırakmak istersem de bırakırım" dedi.

 

"SENSİZ NASIL OLUR?"

Bir gazeteci Kuzey Makedonya'nın İtalya'ya sürpriz yaptığını hatırlatıp, "Sensiz Dünya Kupası nasıl olurdu?" sorusu yöneltti. Ronaldo ise "Bensiz bir kupa ne demek? Portekiz'siz kupa olmaz! Burada ben yokum, takım var. Rakibimiz, İtalya'yı eleyerek herkesi şaşırttı. Ama bizi şaşırtamayacaklar" cevabını verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gazetecilerin başından aşağı kaynar sular döküldü! Ronaldo'ya soru sorduklarına pişman oldular

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.