28 Mart 2024, Perşembe

Okan Buruk istifaya çağrılıyor!

Okan Buruk istifaya çağrılıyor!

Okan Buruk istifaya çağrılıyor! Galatasaraylılar bu kez Fatih Terim'i değil, bambaşka bir hocayı istiyor

Kayserispor mağlubiyeti Galatasaray taraftarının bir kısmı kötü ve tat vermeyen oyunu gerekçe göstererek teknik direktör Okan Buruk'u sosyal medyada istifaya çağırdı. Bu tarz süreçlerde sıklıkla Fatih Terim ismini öne atan taraftarlar bu kez şaşırttı. Dünyaca ünlü teknik direktör Thomas Tuchel'in boşta olduğunu belirten Galatasaraylılar, Dursun Özbek'e çağrıda bulunarak Alman hocayı takımın başına getirmesini istedi.

 

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a 2-1 mağlup olarak 6. sıraya geriledi. Zirve yolunda yara alan sarı-kırmızılılarda taraftarların bir kısmı Okan Buruk'un görevi bırakması gerektiğini belirtti.

 

 

TARAFTAR THOMAS TUCHEL'İ İSTİYOR

Sahadaki oyundan memnun olmayan Galatasaray taraftarı, Kayserispor mağlubiyeti sonrası Okan Buruk ile yola devam edilmemesini istiyor. Sarı-kırmızılılarda hoca değişikliği konusu gündeme geldiğinde ilk önce Fatih Terim'in ismini öne atan taraftarlar, bu kez şaşırttı. Galatasaraylılar, Dursun Özbek'e çağrıda bulunarak dünyaca ünlü hoca Thomas Tuchel'in takımın başına getirilmesini istedi.

 

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Son olarak Chelsea'yi çalıştıran Tuchel, İngiliz ekibi ile Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa şampiyonluğu kazandı. Alman çalıştırıcı kariyerinde ayrıca Borussia Dortmund ile Almanya kupa şampiyonluğu, Paris Saint-Germain ile ise 2 kez Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Thomas Tuchel Fatih Terim Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.