29 Mart 2024, Cuma

Ne Ozan çare oldu ne de Pelkas!

Ne Ozan çare oldu ne de Pelkas!

Ne Ozan çare oldu ne de Pelkas! Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City serbest düşüşte

 

İngiltere Championship'in 8. haftasında Hull City, sahasında Sheffield United'a 2-0 mağlup oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı böylece üst üste 2. yenilgisini aldı. Hull City'nin Fenerbahçe'den kiraladığı Pelkas, maçın 77. dakikasında Ozan Tufan'ın yerine oyuna girerek İngiliz ekibiyle ilk karşılaşmasına çıktı.

 

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile Sheffield United, İngiltere Champiyonship'in 8. haftasında MKM Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 2-0 kazandı.

 

 

PELKAS İLK KEZ FORMA GİYDİ

Sheffield United'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Oliver McBurnie ve 75. dakikada Sander Berge kaydetti. Hull City'de ise Fenerabhçe'den kiralanan Pelkas ilk kez forma giydi. Yunan futbolcu 7. dakikada sarı-lacivertlilerden kadroya katılan bir başka futbolcu Ozan Tudan'ın yerine oyuna girdi.

 

HULL CITY, 12. SIRADA KALDI

Bu sonuçla beraber Sheffield United puanını 17'ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Hull City 11 puanla 12. sırada kaldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Acun Ilıcalı Hull City Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.