20 Nisan 2024, Cumartesi

Milli Takım hocasına kullandığı kelimeler olay oldu

Milli Takım hocasına kullandığı kelimeler olay oldu

Ebrar Karakurt'un kendisini uyaran Milli Takım hocasına kullandığı kelimeler olay oldu

 

FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası 2. Tur F Grubu ikinci maçında Kanada'yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Ebrar Karakurt'un maç içerisinde hocası Guidetti ile olan ilginç diyaloğu dikkat çekti. Milli yıldız kendisine uyarıda bulunan antrenörüne, "Not good ama" derken Guidetti ise "Ne not good" ifadelerini kullanarak cevap verdi. Karakurt ile hocasının İngilizce ve Türkçe'yi karıştırarak konuşması izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası 2. Tur F Grubu ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Kanada'yı 3-0 yendi. Bu turda 2'de 2 yapan Ay-Yıldızlı ekipte Ebrar Karakurt ve antrenör Guidetti'nin maç içindeki diyaloğu çok konuşuldu.

 

İZLEYENLERİ GÜLDÜREN ANLAR

Guidetti'nin bir pozisyon sonrası kendisine yaptığı uyarıya Ebrar Karakurt, "Not good ama" dedi. Guidetti ise milli yıldıza "Ne not good, watch watch" şeklinde cevap verdi. İkilinin İngilizce ve Türkçe'yi karıştırarak konuşması izleyenlerin yüzünü güldürdü.

 

SIRADAKİ RAKİP ABD

Milli takımı, şampiyonada Cuma akşamı ABD ve Cumartesi akşamı Sırbistan ile karşı karşıya gelecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Filenin Sultanları Ebrar Karakurt Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.