19 Mart 2024, Salı

Küçükçekmece'de derbi sonrası ortalık karıştı

Küçükçekmece'de derbi sonrası ortalık karıştı

Küçükçekmece'de derbi sonrası ortalık karıştı. Taraftarlar arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Süper Lig'de dün akşam oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Küçükçekmece'de taraftarlar arasında kavga çıktı. İki farklı mekanda maç izleyen taraftarlar karşı karşıya gelince ortalık karıştı. Yaşanan kavga dakikalarca sürerken olay yerine çevrede bulunan vatandaşların haber vermesiyle çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Meydana gelen kavga sonucu bir kişi bıçakla yaralanırken polis ekibi olayla ilgili inceleme başlattı. Yaşanan bu anlar ise çevrede bulunan işyerlerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

 

Görüntülerde maçtan çıkan Fenerbahçeli bir grup taraftar caddede sevinirken, yanlarına gelen Galatasaray formalı taraftarlarla tartışıyor. Tartışma kısa sürede tekme yumruk ve bıçaklı kavgaya dönüşüyor.

 

Volkan Kayalar

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Küçükçekmece'de derbi sonrası ortalık karıştı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.